top of page
  • Yazarın fotoğrafıHakan Sönmezöz

Covid-19 ve 2020 Yaz Kampları Duyurusu


Değerli ebeveynler ve sevgili gençler, heyecanla beklemekte olduğunuz Friends 2020 Yaz Kampları'nın başlamasına kısa bir süre kaldı. Tabi ki akıllarda "Covid-19 nedeni ile acaba bu yaz kamplar ne olacak?" sorusu var. Kamp ekibi olarak başlangıcından itibaren süreci dikkatle takip ediyoruz. Kendimize aşılamaya çalıştığımız duygu endişe ve korkudan çok "umut". Kış sezonu boyunca yaz kamplarına katılacak kampçılarımızın, keyifli vakit geçirmesi, yeni dostluklar kurması ve unutulmaz bir deneyim yaşaması için hazırlanıyoruz. Sizlerin de kampların başlamasını heyecanla beklediğinizi biliyoruz.


Covid-19 süreci ülkemizde ve dünyada düşüş trendine girmeye başladı. Yapılan incelemeler ve analizler gerekli önlemler alındığı takdirde bu virüsten en az çocukların ve gençlerin etkilendiğini gösteriyor. Olası bir vakada ise çocuklar ve gençler süreci basit grip belirleri ile atlatıyorlar. Bugüne kadar yaşananlar doğrultusunda dünya genelinde bir çok bilim adamı ve hekim, hastalığın klasik griplerden çokta farklı olmadığını yönünde ortak görüş bildirmeye başladı.


Biz de Friends Kampları olarak sürecin gelişmelerine göre 2020 Yaz Dönemi için bazı değerlendirmelerde bulunma kararı aldık. Alternatiflerimiz arasında bazı kamplarımızın tarihlerinde kaydırma yapılması ve kamplarımızın sadece kampçılarımıza özel tahsis edilen, dışarıdan kullanıma kapalı tesislerde gerçekleşmesi gibi seçenekler bulunuyor. Kamp süresince de gerekli güvenlik önlemlerini alıp, T.C Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamaları doğrultusunda 2020 Yaz Kampları ile ilgili kesin takvimi sizlerle Haziran başında paylaşmayı planlıyoruz.


Uzun süredir evde kalmak zorunda olan gençlerimiz için yaz kamplarının çok faydalı olacağına inanıyor, kampçılarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz.


Friends Kampları Ekibi


1.526 görüntüleme
bottom of page