top of page
  • Yazarın fotoğrafıHakan Sönmezöz

2021 Yaz Kampları Kayıtları Başladı!



Friends Kampları'nın 2021 yaz dönemi kayıtları yeni yıl ile birlikte başladı. Bu yaz ilk kez kampçılarını kendi kamp tesisinde misafir etmeye hazırlanan kamp ekibinde heyecan dorukta. Pademi süreci nedeni ile uzun zamandır eve kapanmak zorunda olan çocuklar ve gençler için bu yaz kamplar çok daha fazla önem taşıyor. Covid-19 virüsü nedeni ile zorunlu olarak getirilen kısıtlamalar, 20 yaş altı çocukların ve gençlerin; fiziksel ve sosyal gelişimlerinde ciddi sorunlara yol açtı. Okulların kapalı olması nedeni ile arkadaşları ile sosyalleşemeyen öğrenciler, sportif ve sanatsal aktivitelerinden de uzak kaldı. Bu dönem hem çocuklar hemde ebeveynler açısından oldukça zorlu geçiyor.


Aşılamaların dünya genelinde başlaması ile salgına karşı gelinen nokta yakın zaman da gerekli tedbirler çerçevesinde çocukların yeniden akranları ile bir araya gelebileceğini gösteriyor. Bizler Friends Kampları olarak bu dönemde gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Öncelikle uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız Kamp Merkezi projemizi hayata geçirdik. 2021 yaz döneminde kampçılarımızı İzmir Urla'da yer alan 6000 m2'lik Friends Kamp Merkezi'nde misafir edeceğiz. Kamplarımız her zaman olduğu gibi butik konseptte gerçekleşecek. Her döneme sınırlı sayıda kampçı kabul edilecek. Kurucular ve kamp direktörleri olarak bizler 24 saat kampçılar ile bir arada olacağız ve onları bizzat takip edeceğiz.


2021 Yaz Kamplarımızı linkten inceleyebilirsiniz. Veliler ve kampçılar ile yaptığımız görüşmelerde bu yaz pandemi sonrası süreçte kamplara yoğun ilgi olacağını görüyoruz. Arzu ettiğiniz tarih ve kamp programına kayıt için erken hareket etmenizi tavsiye ediyoruz. Kontejanlar dolunca kayıtlar kapancaktır.





bottom of page