top of page
  • Yazarın fotoğrafıHakan Sönmezöz

2024 Yaz Dönemi Kayıtları Başladı!

Geri sayım başladı. Sınırlı kontenjanlarda öncelik eski kampçılarda...

Friends Kampları'nın 2024 sezonu kayıtları Ekim ayı ile birlikte başladı. 2024 yaz tatilinde kampçılarını kendi kamp tesisi olan BE Camp Kamp Merkezi'nde misafir etmeye hazırlanan kamp ekibi, Eylül ayında yaptığı çalışmalarla yeni sezonun kamp tarihlerini ve içeriklerini oluşturdu. Türkiye'de sadece çocuklara ve gençlere özel kamp tesisi olma özelliğini taşıyan BE Camp Kamp Merkezi'ne gelen yoğun talepler doğrultusunda 2024 yaz döneminde dans, sinema, fotoğrafçılık gibi alanlarda kurumsal markalarla ve başarılı sanatçılar ile işbirliğinde özel kamp projeleri de gerçekleştirilecek. Yoğun program nedeniyle Friends Kampları, 2024 yaz döneminde 9 - 11, 12 - 14 ve 15 - 17 yaş grupları için sadece ***birer dönem*** kamp gerçekleştirilecek. Bu nedenle kontenjanların kısa sürede dolacağını tüm velilere hatırlatmak istiyoruz.


1 Ekim 2024'ten itibaren başlayan kayıtlar da öncelik eski kampçılara veriliyor. 2023 yaz döneminde kampa katılan eski kampçılar, web sitesinde yayınlanan 2024 sezonu kamp ücretleri üzerinden ***31 Aralık 2024*** tarihine kadar sisteme yüklenmiş kamp puanlarını kullanarak 2024 yaz kampları için indirimli kayıtlarını yaptırabilirler.


Her yıl olduğu gibi bu sezonda kampçıları yakından takip etmek ve verimli iletişim kurabilmek için kamplara sınırlı sayıda katılımcı kabul ediliyor. Her dönemde 40 kampçı ve 10 koçtan oluşan kamp ekibi yer alacak. Kamp direktörü Hakan Sönmezöz ve deneyimli eski koçlardan oluşan yönetim ekibi de 24 saat boyunca kampçılar ile bir arada olacak.


2024 kampları 9 - 11, 12 - 14 ve 15 - 17 yaş grubu için farklı dönemlerde gerçekleşiyor. Bu sayede kampçılar, kendi yaşıtları ile birlikte eğlenme ve dinlenme imkanı buluyorlar. İzmir - Urla'da ki yaz kamplarına katılan kampçılar, Alaçatı, Çeşme gezileri, su parkı, tekne turu gibi renkli etkinliklere katılma fırsatı yakalıyorlar.


2024 kamplarını linklerden inceleyebilir kayıt işlemlerinizi online olarak veya bizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.


***Mevcut ekonomik koşullar nedeni ile kamp ücretleri aylık olarak güncellenecek olup, erken kayıt yaptıran velilerimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi avantajlı koşullar ile kayıt işlemlerini yapabilecek ve arzu ettikleri dönemleri tercih edebileceklerdir.***


2024 yaz döneminde tesiste gerçekleşecek özel kamp projeleri ve yurtdışından gelen yoğun talepler nedeni ile kontejanlar dolunca kayıtlar kapancaktır. Tarih ve kontenjan sorunu yaşamamak için velilerimize erken kayıt olmalarını öneriyoruz.







bottom of page